diumenge, 17 de març del 2013

NA NÚVOL I EN TRO, ELS CONILLS D'EN MARCOS


Dimarts dia 5 de març en Marcos ens va fer una exposició sobre els seus conills perquè li agraden molt i volia que els coneguessim.
En Marcos ens va explicar que el seu pare havia aconseguit a na Núvol i en Tro en una botiga de Maó.
Na Núvol és molt tranquila, petita i té els ulls vermells. Es la preferida d'en Marcos. En Tro és molt nerviós, té els ulls blaus i s'ajunta a na Núvol quan té fred.
Aquests conillets són més petits que els normals, poden viure de 8 a 10 anys, tenen 4 tipus de colors d'ulls i un pèl molt suau. Mengen pinso, palla, mescla de fruits, pastanaga, poma, 2 vegades al dia (matí i nit). Dormen a la nit i són molt nets.

En acabar la seva explicació, tots vam aplaudir en Marcos perquè vam trobar que ho havia fet molt bé. Després en Marcos va treure de sa gàbia a en Tro i na Núvol i....... els vam poder veure d'aprop i tocar... QUÈ BÉ!!


4 comentaris:

  1. Hola som en Oriol avui us explicare es jo vull contar den Marcos. Un dia en Marcos va dur dos conills un mascle i una famella, sa famella es deia Nuvul i es mascle es deia Tro . Menjaven pestanaga ,pienso i pipes. Sa famella era blanca i en Tro marron.

    ResponElimina
  2. Hola som na Eva i us vull esplica es conills den Marcos.En Marcos te 2 conills un es diu Nuvol i Tro i un era inquiet i saltre era tranquil es tranquil era en Nuvol i sinquiet era en Tro .Cada dia els ha de treure a jugar .Li va cumpra al seu Lavi i el seu pare . De quin color son en Nuvol era blanc i en Tro era negre adeu.

    ResponElimina
  3. Hola soc en Marius i avui vus explicare as jo vull contar den Marcos i als seus conillets dia 5 de març en Marcos va fer as jo vull contar seu en Marcos mus va mostrar es seus conillets na Nuvol i en Tro an Marcos mus va dir que na Nuvol era molt tranquila i en Tro es molt nirvios per taulas mus van pasa els conillets.

    ResponElimina
  4. Hola soc na Miryam i us explicare els dos conillS MarcoS. Es deien Tro i Nuvol i un era de color blanc i un de color negre . I li van comprar es seu l avi i es seu pare i menjaven pienso i pipas i bestanages i es de color negre era molt inquiet i es blanc no era inquiet.

    ResponElimina