dissabte, 6 d’abril del 2013

SA COSINETA DE NA MIRYAM



Dilluns dia 18 de març, a sa nostra estona de contar, na Miryam ens va voler presentar a sa seva cosineta, na Janira, que fa poc temps que va nèixer. Na Miryam la va anar a veure a Barcelona i es va fer algunes fotos amb ella, com les que ens va mostrar en aquest mural:



Na Miryam estava molt contenta de tenir una cosineta com na Janira i per açò ens va voler explicar moltes coses sobre ella.

4 comentaris:

  1. Dia 11 de març na Miryam va explicar la seva cosina . Se deia Janira nos va explicar moltes coses deia com per exemple nos va dir com dormia tambe com la vestian i com plorava . Me va agradar molt i va ser molt divertit.

    ResponElimina
  2. Dia 11 de març na Miryam. mus va asplica sa seva cosineta na Janira na Miryam mos va asplica que sa seva cosina Janira plurava molt com as para li agradava as govi i li va comprar sa roba des govi a na Janira i com li va posa sa roba des govi semblava un fiet.

    ResponElimina
  3. Hola som nIker na Miryam mos va explicar que sa seva cosineta no es dormia sense colcu as costat,tambe va dir que tenia tres mesos.tamve va dir que era molt pilla.jo tambe tenc tres cosins i me agrada jugar amb ells.

    ResponElimina
  4. Hola soc na Naya m´agrada es bebe´ perque tinc un germa petit que es diu Kenai.Sa cosina de na Miryam es diu Janira te tres anys,va neixa a Barçalona i es molt pilla. adeu´

    ResponElimina